Over ons | Ri.Pa. Belgium nv | Groothandel in vloer- en wandtegels

Over ons

Ri.vestimenti & Pa.vimenti...

Het ‘aankleden’ van wanden en vloeren: voor de naam ‘Ri.Pa.’ lieten we ons inspireren door Italië, het mekka voor de tegel-professional. Italië is synoniem voor alles wat te maken heeft met een verfijnde smaak, passie, mode en esthetiek. Het zijn waarden die ook Ri.Pa. niet vreemd zijn. Met een transparante bedrijfsstructuur en -strategie zorgen we bovendien voor een degelijke service en kwaliteit over ons ganse assortiment.

Historiek

Een familiale onderneming

Wat in 1970 begon als een bescheiden onderneming met een kleine showroom is vandaag uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf met 40 gespecialiseerde vaklui. Tegelijk evolueerde het aanbod van producten waardoor reeds een jaar later een eerste uitbreiding noodzakelijk bleek.

Ondanks de indrukwekkende groei behield Ri.Pa. alle troeven van een familiale onderneming. Dat uit zich in de gemoedelijke omgang met werknemers, het meedenken met de klant, de grote flexibiliteit en het alom beschikbaar zijn.

Op de huidige terreinen werd inmiddels een grote showroom opgetrokken samen met een ruime stockruimte. Vandaag beschikt Ri.Pa.over ruim 6000m² bedrijfsoppervlakte.

Ri.Pa. is en blijft de referentie voor tegelimport.

Structuur & Strategie

Bij alles wat Ri.Pa. onderneemt staat de klant centraal. Innovatie, klantvriendelijkheid en engagement zijn de motor van het bedrijf. Ri.Pa. is een betrouwbare partner die zijn expertise graag ten dienste stelt van de klant: wij toetsen uw wensen en behoeften aan de technische mogelijkheden en vinden snel de optimale oplossing.

De mate waarin de klant zich gelukkig voelt hangt nauw samen met de waarden en de normen die ons bedrijf uitstraalt. Dit is belangrijk bij het uittekenen van de strategische krijtlijnen van onze onderneming. Ri.Pa. staat voor een totaalservice.

Service & Kwaliteit

De ruime parkeerfaciliteiten, de showroom, de vlotte organisatie en een uitgebreid stockbeheer... alles is erop voorzien om het u als klant zo aangenaam mogelijk te maken.

De klantgerichte service in de showroom is een voorbeeld van de meerwaarde die Ri.Pa. u als groothandel kan bieden. 5 regiomanagers en 4 medewerkers verzekeren een professionele afhandeling.

Advies op maat rond 56 vermaarde tegelfabrikanten uit 6 verschillende landen. Een onuitputtelijke keuze van keramische topproducten.

Bovendien wordt uw dossier persoonlijk opgevolgd betreft stalenbeheer, offertes en bestellingen. Het stockbeheer gebeurt op maat van de klant. De geïnformatiseerde dienstverlening is een belangrijke schakel in het geheel. Leveringen worden via de heftruckbestelmethode op de juiste plaats gebracht.